CONTACT


Verkoopsvoorwaarden

Ons team

BEL ONS OP

03 541 30 20

EBERSPACHER

Auto verwarming

Autoglas Antwerpen is een erkend dealer van Webasto, Eberspächer en Autoterm-Planar. Onze vakmannen zorgen voor een snelle en correcte plaatsing of herstelling van uw verwarming te Antwerpen.

Dit kan in auto’s, mobilhomes, bussen, bestelwagens, autocars, vrachtwagens, recreatievoertuigen, prioritaire voertuigen, speciale voertuigen, off-highway voertuigen en boten.

Voordelen van aangepaste comfortverwarming:

 • Ijs krabben is verleden tijd
 • Geen beslagen ruiten
 • Zuinig voor motor en milieu
 • Meer veiligheid in het voertuig
 • Meteen warm starten in de winter
 • Ventilatie in de zomer
 • … 

Minder uitstoot

De Duitse Tüv-testen bewijzen dat een voorverwarmde motor de eerste minuten 2/3de minder schadelijke uitlaatgassen produceert. Bovendien loopt hij rustiger en verbruikt hij minder brandstof. De opwarmfase valt weg, wat van belang is als u weet dat twee koude starts per dag jaarlijks meer slijtage aan uw auto veroorzaken dan 20.000 gereden kilometers. 

De comfortverwarming werkt op de brandstof van uw voertuig en treedt in werking door middel van een instelbare klok, via de afstandsbediening of de Thermo Call. Onafhankelijk van de motor verwarmt de comfortverwarming het watercircuit van de auto. De opgeslagen warmte die daarbij vrijkomt, wordt door de ventilator rechtstreeks in het interieur geleid. Zowel uw motor als uw interieur zijn dus voorverwarmd. 

Eberspächer

Eberspächer staat wereldwijd bekend om haar innovatieve, technische oplossingen, gericht duurzaamheid, functionaliteit en comfort.

Bestelwagens

Een bestelwagen voor personenvervoer of een laadruimte verwarmen? Of liever de mobiele werkplaats? Geen probleem! Autoglas Antwerpen creëert de juiste warmte voor mens, dier en product met de Eberspächer oplossingen. Eberspächer levert twee soorten verwarmingsprincipes: luchtverwarmingen en waterverwarmingen.

De Eberspächer standkachel bezorgd u een ijs- en condensvrij voertuig met een vrij zicht door de ramen rondom u. Tijdens rust- en wachttijden hoeft de voertuigmotor niet stationair te draaien en kan men in een aangenaam klimaat genieten van alle pauzes.

Laadruimte verwarmingen worden vooral gebruikt voor het correct vervoeren van:

 • Bloemen en planten
 • Lijmen en kitten
 • Verf
 • Vloeibare levensmiddelen
 • Piano
 • Elektronica
 • Levende dieren zoals kippen, vissen, varkens, koeien,...
 • Brood (tussen fabriek en supermarkt)
 • Medicijnen
 • ...

Speciale voertuigen

Een legervoertuig, gevangeniswagen, ziekenwagen, brandweerwagen, combi,... die moet verwarmd worden? Dan bent u aan het juiste adres!

Speciale voertuigen vragen om speciale verwarmingen. Wij leveren u een verwarmingsoplossing dat aansluit bij uw eisen.

Autoglas Antwerpen werkt reeds samen met verschillende ziekenwagen-, politie - en brandweerwagen posten.

Bussen en minibussen

Autoglas Antwerpen biedt lucht- en waterverwarmingen van Eberspächer aan voor een aangenaam klimaat tijdens uw rit. Luchtverwarmingen worden vooral gebruikt voor het snel opwarmen van het voertuig. Bij wacht - en rusttijden genieten zowel chauffeur als passagiers van een aangename warmte. Waterverwarmingen hebben als voordeel dat het voertuiginterieur en de motor kunnen worden (voor)verwarmd. Speciaal voor busvervoer heeft Eberspächer een range waterverwarmingen verkrijgbaar in verschillende capaciteitsklassen. 

De compacte verwarmingen zijn geluidsarm, hebben een hoog rendement en zijn gericht op zowel gebruikersefficiency als duurzaamheid. Met een voorverwarmd motorblok is een koude, schadelijke start verleden tijd.

Land- en bouwmachines

Als u op het land of in de bouw werkt bent u vaak beïnvloed door de weerselementen. Gelukkig merkt u daarvan helemaal niets in uw cabine door de geavanceerde Eberspächer standverwarmingen. De compacte verwarmingssystemen zijn geschikt voor elk interieur, van autokraan tot tractor. Kou en vocht krijgen geen kans in uw aangename werkomgeving!

Geen beslagen ruiten meer en de voorverwarmde motor start gegarandeerd. Hierdoor wordt ook de levensduur van de motor verlengd en is er sprake van een lager brandstofgebruik en minder schadelijke uitlaatgassen. Goed voor milieu én portemonnee.

Defensievoertuigen

Ook voor defensievoertuigen levert Autoglas Antwerpen speciale range verwarmingen aan van Eberspächer. De verwarmingen voldoen aan strikte militaire eisen en voorschriften en zijn voorzien van het MIL-461-E keurmerk. Daarnaast zijn de verwarmingssystemen bestand tegen zeer extreme situaties en invloeden. De standkachels zijn onder andere geschikt voor het verwarmen van cabines, laadruimtes en motoren.

Personenwagens

Naast Webasto biedt Eberspächer ook standkachels voor personenauto’s aan. Een Eberspächer standkachel geeft comfort en spaart motor, milieu en portemonnee. Met een voorverwarmde motor is minder brandstof nodig dan wanneer u de motor koud start en deze moet warmlopen. Het extra verbruik van de standkachel wordt hiermee ruim opgeheven. Uw ruiten zijn alsook ijs-en condensvrij en na de start beslaan ze niet opnieuw.

Marine

Op het water kunnen de weersomstandigheden ineens omslaan. Hiervoor kan Autoglas Antwerpen een oplossing bieden: het Eberspächer assortiment levert diverse verwarmingssystemen speciaal voor motor- en zeiljachten. Deze geavanceerde verwarmingen leveren snel, aangenaam en geluidsarm de juiste temperatuur aan boord.

Campers en caravans

Speciaal voor campers en caravans biedt Eberspächer diverse standverwarmingen. Uw reizen hoeven niet meer afhankelijk te zijn van de seizoenen! Met de lucht- en waterverwarmingen van Eberspächer heeft u het hele jaar door een aangenaam klimaat. Zuinig in brandstofverbruik, eenvoudige bediening, geluiddempende maatregelen en een onderhoudsvriendelijke constructie zijn enkele voordelen van een Eberspächer camperverwarming.


Heeft u nog vragen over het aanleveren, plaatsen of herstellen van uw Eberspächer verwarming bij Autoglas Antwerpen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.