CONTACT


Verkoopsvoorwaarden

Ons team

BEL ONS OP

03 541 30 20

Inbouwruiten

Veilig en comfortabel

Ook voor schuiframen en vaste ruiten in uw wagen, kan u bij Autoglas Antwerpen komen aankloppen. Onze specialisten plaatsen vakkundig uw nieuwe inbouwruit. Elke inbouwruit die wij plaatsen geniet van een antiroestcoating. Bij Autoglas Antwerpen mag u zeker zijn van vakkennis en een optimaal resultaat.

Vervoer

Vervoert u personen of dieren en heeft u geen (schuif)ramen in uw voertuig? Heeft u last van een dodehoek omdat u geen ruiten heeft in uw laadruimte? Of wilt u gewoon graag een inbouwruit om gelijk welke reden? Dan bent u bij Autoglas Antwerpen aan het juiste adres! Wij plaatsen inbouwruiten aan een eerlijke prijs met perfecte kwaliteit.

Privacy 

Als extraatje kan er privacy glas worden voorzien. 

Dit kan gekozen worden voor allerlei redenen: 

  •  Vervoer van dure materialen 
  • Gereedschap in bestelwagen
  • Geen inkijk voor privacy 
  • De mooie zwarte look 

Ondanks de donkere tint kan er nog zeer goed van binnen naar buiten gekeken worden. Hier kan u de verschillende tint keuzes bekijken.

Dezelfde dag klaar

Bij Autoglas Antwerpen is uw wagen meestal zelfs nog de dag zelf klaar! U brengt de wagen ’s ochtends binnen en vaak kan u hem al terug afhalen rond de middag. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal wagens en inbouwruiten. 

Scherpe prijzen 

Bij Autoglas Antwerpen worden alle prijzen op maat gemaakt zodat u nooit meer hoeft te betalen dan nodig is. 

Ruiten op maat 

Is er geen productielijn voor de ruit die u wenst te laten inbouwen? Of is de inbouwruit nergens meer verkrijgbaar? Wij maken ook zelf ruiten op maat! Deze zijn ook allemaal voorzien van een e-keuring, dus u neemt geen enkel risico om voor deze optie te gaan. Vraag er ons gerust naar en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is.

Contact

Bij Autoglas Antwerpen profileren we ons als een betrouwbare en flexibele partner. U kunt op elk moment beroep doen op ons als het aankomt op uw autoruiten en voertuigverwarmingen. Neem contact met ons indien u een afspraak wilt maken of indien u extra informatie wilt ontvangen. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen!


Galerij

Hieronder kan u enkele van onze eerdere realisaties bekijken.