CONTACT


Verkoopsvoorwaarden

Ons team

BEL ONS OP

03 541 30 20

AUTOGLAS

Autoruiten zijn maatwerk. Alle details moeten kloppen om ervoor te zorgen dat uw auto in perfecte staat kan worden afgeleverd. Bij onze specialisten is uw wagen dan ook in goede handen: onze ervaring en knowhow zijn uw garantie voor ons vakkundig en nauwkeurig werk.

Herstelling

Wanneer het gaat om een klein scheurtje of een ster, dan kan dit in slechts een half uurtje hersteld worden via harsinjectie. Is de schade groter, dan kijken we meteen of we de ruit op voorraad hebben om u snel van dienst te kunnen zijn. Is dit niet het geval, dan kunnen wij u nog steeds snel verder helpen. Meestal is dit zelfs de volgende dag al.

Tinten

Tinten wordt lang niet meer enkel gedaan bij de “tuning wagens”. Ook gewone bedrijfswagens of particuliere auto’s worden vaak van getinte ruiten voorzien. Raamfolies blokkeren 75% van de zonnewarmte. Bovendien zal u ook niet meer verblind worden door de zon of autolichten. De raamfolies werken ook inbraakvertragend en zorgen ervoor dat potentiële dieven de kostbaarheden in uw wagen niet zien liggen. Kortom: meer rijcomfort en veiligheid. U krijgt de keuze uit verschillende tinten.

Inbouw

Ook ingebouwde ruiten in de zijwand of schuifdeur bij bedrijfswagens vormen voor het team van Autoglas Antwerpen geen enkel probleem. Wij waken er daarbij zorgvuldig over dat uw voertuig er na de behandeling zo origineel mogelijk uitziet. De prijzen hangen af van het merk en model.

Vragen of meer info nodig? Neem dan vandaag nog contact op!