CONTACT

A U T O G L A S 

REEDS ERVARING SINDS 1994

  •  Terbekehofdreef 51, 2610 Wilrijk (bedrijvenpark TB)

Verkoopsvoorwaarden

Ons team

BEL ONS OP

03 541 30 20

Laadpalen 

Webasto live en Webasto Pure

Of het nu voor uw bedrijf is, als aanbieding voor uw klanten of voor uw privéwoning - wij maken het opladen van elektrische auto's slim, geconnecteerd en efficiënt. 

Wanneer u uw wagen oplaad zal de slimme laadpaal Webasto Live voorrang geven aan uw huishoudelijke apparaten vooraleer hij de nodige stroom oppakt om uw wagen op te laden. 

Het betaalbare laadstation Webasto Pure biedt u individuele laadcapaciteit, maximale veiligheid en het hoogste comfort.

Onze connectiviteitsaanbeveling: E-Flux

Met uw aankoop van een Webasto Live geven wij u een gratis proefperiode van 3 maanden toegang tot de backend van E-Flux (beperkt aanbod).

Op en top brandveilig

De Webasto Live en Pure in Antwerpen installeren is volledig brandveilig. Zowel via de PCB als met de laadkabel is de beveiliging optimaal. Zodra de temperatuur te hoog oploopt, stopt het laadproces en zal er een geel LED lampje branden. Na een afkoelperiode zal de laadsessie vanzelf weer opstarten.

Awards

Webasto Live-laadstation: bekroond met de eMove360 ° Award voor elektromobiliteit en autonoom rijden in de categorie Opladen & Energie.


Webasto Pure wallbox - Bekroond met de Plus X Award 2019 voor kwaliteit, design en gebruiksgemak. De Plus X Award is 's werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle en eert merken voor de kwaliteit en innovatievoorsprong van hun producten.


Nog vragen over een laadoplossing? Vul het contactformulier vrijblijvend in voor meer info.