CONTACT

A U T O G L A S 

REEDS ERVARING SINDS 1994

  •  Terbekehofdreef 51, 2610 Wilrijk (bedrijvenpark TB)

Verkoopsvoorwaarden

Ons team

BEL ONS OP

03 541 30 20

BELANGRIJKE MEDEDELING!

Eind december 2020 stopte Webasto wereldwijd met de productie van de open daken. Momenteel is er nog een zéér beperkte stock beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap. OP = OP

Kies voor een open dak voor uw wagen

The sky is the limit

Met één druk op de knop de schitterende zon in uw auto laten schijnen; dat doet u met de kwaliteitsvolle, duurzame open daken van Webasto. De vakkundig en zorgvuldig geplaatste open daken van Webasto Hollandia doen het interieur van uw wagen zelfs ruimer en lichter ogen wanneer u met het dak dicht rijdt! 

Meer licht, lucht en plezier

Meer licht, meer verse lucht, meer plezier en een gevoel van vrijheid in uw wagen... Wat wenst u nog meer om een deugddoend ritje te maken op een heerlijke zomerdag?  Een open dak in uw wagen biedt u zonder twijfel meer comfort. Dankzij de handige kantelstand kunt u er op een hete zomerdag voor zorgen dat de binnentemperatuur in uw auto aanzienlijk lager is. Dat zorgt ervoor dat u tijdens het rijden sneller effect zult hebben van uw airconditioning en deze bovendien minder zal verbruiken.

Voor meer informatie over open daken of voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via het contactformulier op de daarvoor voorziene pagina. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!