CONTACT


Verkoopsvoorwaarden

Ons team

BEL ONS OP

03 541 30 20

Tips

Bij Autoglas Antwerpen kan u rekenen om elke autoruit op een professionele betrouwbare manier te herstellen of te vervangen. Enkel de beste vakmensen en de nieuwste technieken zijn goed genoeg voor ons...

Wat kost een herstelling wanneer ik niet verzekerd ben?

Als de wagen niet verzekerd is tegen glasschade / glasbreuk, raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor een correcte prijs.

Hoe weet ik zeker of ik gekleurde ruiten heb?

Het is niet altijd even gemakkelijk om de kleur van uw autoruiten te bepalen... Als je een stuk wit papier achter een autoruit houdt (bijvoorbeeld de zijruit) dan zie je onmiddellijk het kleurverschil.

Hoe weet ik of mijn voorruit beschikt over een regen - en lichtsensor?

Als de ruitenwissers automatisch (sneller en trager) gaan bij regen, de lichten automatisch aangaan in de tunnel of in de avond en er is een stand 'automatisch' bij de bediening van uw ruitenwissers of lichten. Alsook als er een cirkelvormige figuur zit in het zwarte vlak van uw voorruit (langs buiten te zien) heeft uw voorruit een regen - en lichtsensor.

Hoe lang duurt een herstelling? Hoe lang moet ik mijn wagen missen?

Een herstelling neemt ongeveer een 30 minuten in beslag dus u kan hier perfect op wachten. Hierna kan er onmiddellijk met de wagen gereden worden!

Moet ik steeds een afspraak maken?

U moet steeds een afspraak te maken, dit kan steeds telefonisch of via e-mail.

Wanneer kan een herstelling nog gebeuren en vanaf wanneer moet ik de ruit vervangen?

Een herstelling van een autoruit kan gebeuren wanneer de beschadiging volledig bedekt van worden door een stuk van 2€. Alsook mag de inslag niet te dicht tegen de zwarte rand rondom de ruit zitten. Als de beschadiging zich onmiddellijk in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt raden wij aan de ruit te vervangen en niet te herstellen wegens mogelijke afkeuring op de autokeuring.

Is er een waarborg bij vervanging van een autoruit?

Zeker, u heeft levenslange garantie op lekkage. Dit is afhankelijk van de staat en leeftijd van uw wagen. Indien er een fout zit in het glas behoord dit ook tot de garantie.

Heb ik recht op een waarborg als ik een ruit bij u heb laten herstellen?

Ja, wij hanteren een systeem van 3 maanden waarborg. Indien de herstelling toch doorbarst wordt de kost van de herstelling in mindering gebracht bij het plaatsen van een nieuwe autoruit. U loopt dus geen risico.

Mag ik wettelijk wel getinte ruiten plaatsen?

Ja, je mag getinte ruiten plaatsen achter de bestuurder en achter de passagier. Ook mag er een zonneband op de voorruit zitten.